söndag, juni 21, 2009

Bassijs...

Det rapporteras om att Bassijs nu gör dörr till dörr räder. Folk uppmanas att ta ner hus och lägenhetshummer för att förvirra och försvåra för Bassijs.

7 kommentarer:

ass sa...

Det sägs att väktarrådet med Rafsanjani kan avsätta Khamenei.

ass sa...

Mossavi, Khatami, Rafsanjani, karrobi kommer nog avsätta khamenei eller döda honom...

vi får hoppas på det...

Khamenei kan inte bestämma över allt för fan...

HAN KAN NOG HELLER INTE SOVA LUGNT I NATT...

ass sa...

ny dödsklippp(warning):

http://www.youtube.com/watch?v=ZFpMoCxe_Pg

ass sa...

en skadad man på sjukhuset:

http://www.youtube.com/watch?v=mes7xtfr1Co

Dickefix sa...

Tack för nyheterna bakom kullisserna. Meddela gärna om det planeras någon mer demonstration i Stockholm. Jag tycker det är självklart att hela omvärlden, inklusive vi svenskar, ska demonstrera tillsammans med våra landsmän med persiskt ursprung. De har tvingats fly från sitt ursprungsland, Persien, som efter femtusen år av högkultur blivit kidnappat av maktgalna mullor och deras hatitska, känslolösa, mordiska, obildade, okultiverade hantlangare av värsta sort, Bassijs, som byggt upp sin tillvaro kring en vantolkad arabisk bok som de inte förstår innebörden av.

Åke Ohlmarks skrev i sin bok "Alla Irans härskare" som gavs ut efter revolutionen 1979 "Vi har helt nyligen fått bevittna hur en av jordklotets inte bara äldsta utan också mest framstegsvänliga kulturriken brutalt och imbecillt kastats omkull av medeltida religiös fanatism och analfabetiska mörkmäns världsfrånvända bakåtsträvande i förening med skumma intriger och en lättuppviglad, okunnig folkmassa, som ännu i går varken kunde läsa eller skriva och som visat sig groteskt omogen för de civilisationens välgärningar som dess kraftfulla och välmenande, i allra högsta grad upplysta regim velat påtruga dem.". Om Khomeini som han kallar "mördartomte" skriver han "Mannens kunskaper inskränker sig till konsten att läsa och skriva fars och arabiska samt rabbla hela Koranen fram och baklänges ... Under det trekvarts år han hittills suttit vid makten har han fört landet till anarkins brant, vridit utvecklingen tusen år tillbaka och hunnit skriva ett av de mörkaste bladen i Irans mångtusenåriga historia."

Tror tyvärr inte Moussavi är mycket bättre - han har själv många oskyldigas liv på sitt samvete - och planerade nog bara att utnyttja missnöjet mot regimen för att själv bli topphönset. Men nu har situationen gått honom ur händerna och han tvingas ta på sig rollen som verklig oppositionspolitiker. Hoppas han lyckas få bort mörkermannen, Khamenei, som är djävulens ställföreträdare på jorden utan att fatta det själv. Och att det dyker upp en ny okorrumperad ledare med folkets frihet och väl för sina ögon. Åsiktsfrihet, religionsfrihet, ekonomisk frihet och nationell frihet!

Anonym sa...

jaaaa hoppas det blir fred på jord.
nu sjunger vi allihopa kumbaya...

ass sa...

bra skrivet Dickefix.

Men Mossavi är folkets enda hopp och första steg mot mer frihet och demokrati.....