tisdag, juni 23, 2009

Sorligt...

Via Huffingtonpost, ännu ett tragiskt människoöde. Svårt att inte bli förbannad..

1 kommentar:

Anonym sa...

Demo utanför iranska ambassaden, tis 23, kl 17
Några vänner anordnar demo imorgon 23 juni, kl 17, utanför iranska ambassaden på Lidingö.


KOM INTE SEN, VI MÅSTE VARA ENADE FÖR ATT DETTA SKA FUNGERA!!
*********************************************
Tid: Tisdagen den 23/6 kl 17
Plats: Busshållsplatsen Närmast Iranska Ambassaden i Lidingö (Elfviksv.)
Det har varit demostrationer På Sergelstorg varje dag nu under en vecka utan några reaktioner från Svenska Politiker. I Iran pågår en av de mest brutala attackerna på fredliga demonstranter som vår moderna tid har sett utan att omvärlden reagerar. 20 studenter som avrättades i Kina för 10 år sen pratar man fortfarande om, men 50/100/150 Iranska ungdomar som skjuts ihjäl på öppen gata försöker man ignorera. VI behöver visa MEDIA att det som pågår inte är en intern maktkamp bland Irans Politiker utan att det är en folklig uppror av ett folk som har fått nog. VI måste visa Sverige att Svensk-Iranier i inte accepterar denna regering och uppmana Svenskarna att inte heller de ska acceptera den.
Målet är att Demonstrationen ska vara TYST (inga slag ord ingenting) för att inte ge myndigheter någon ursäkt att köra bort oss för att vi stör ordningen. Vi uttrycker oss med bilder och skrivna slagord som vi gärna får “glömma” utanför Ambassadens grindar.
Vi vet också att många Iranier åker till Iran och vill P.g.a säkerhetsskäl inte visa sina ansikten. Därför bestämdes det att alla bär “munskydd” så fler vågar komma, detta är även en bra symbol som visar att vi även här i Sverige inte kan yttra oss om Iranska regimen.
PS! Det är viktigt att vi blir många så att aktionen får genomslag, blir vi för få är detta inte möjligt att utföra!!