onsdag, februari 22, 2006

Terroristerna göds av regimen...

Hezbollah håller konferens i Iran..

Terrorgruppen Hezbollahs talesman i Iran Mojtaba Beegdelee meddelade igår att terrorgruppen snart kommer att börja ge ut en dagstidning samt att organisationen planerar att hålla en stor konferens i Tehran under våren. Under konferensen kommer terrorgruppen bland annat att diskutera ”teorier rörande förintelsen”. Beegdelee avslöjade också att gruppen planerar att starta en egen satellit kanal som ska vara opolitisk och endast ägna sig åt shiitisk kultur.

Nästa terrogrupp!

Representanter från terrogruppen Hamas befinner sig just nu i Iran för att överlägga med regimen. Igår träffade delegationen übermullan och Irans ”andlige ledare” Khamenei, som bland annat sa att Hamas val seger var en ”söt överraskning” och uppmanade den muslimska världen att ekonomiskt, stödja den palestinska myndigheten.

Idag var det dags för delegationen att möta presidenten Ahmadinejad. Ahmadinejad sa bland annat att Hamas valseger visade att det palestinska folket tagit avstånd från ”Oslo avtalet, färdplan för fred och alla andra tidigare planer för mellanöstern”. Hamas ledaren, Khaled Mashal, lovade Ahmadinejad att Hamas inte kommer att förhandla med Israe, däremot så kommer terrorgruppen att fortsätta ”motståndet”.

Inga kommentarer: