onsdag, maj 31, 2006

Nu börjas det..

Precis som väntat skickades en person nära Ahmadinejad och de konservativa ut för att säga nej till Rice och USA: s förslag. Den här gången var det Kazem Jalili som sa nej med precis samma argument som vi förutsåg och som väntat lämnade regimen en halv dörr på glänt för USA och EU att hoppas genom att vagt säga att man ville ha samtal, men utan krav i förväg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej badakhlagh
eftersom du är så badakhlagh och censurerar mina inlägg så kommer jag inom kort att öppna en blogg där jag kan skriva och ifrågasätta. Jag kommer informera om adressen så snart jag öppnat bloggen, och vill härmed även tacka för att du stimulerat mitt intresse för egen blogg

Majed Safaee sa...

Självklart censureras inlägg där enda meningen är att göra reklam för en sida som sysslar med propagand för en extremistisk rörelse. Samma sak skulle gälla om en SD eller ND sprang in hit och länka till diverse artiklar eller folk som spammar. Har du något i sakfrågan så är du hemskt välkommen att skriva det.

Sen så vitt jag vet så har du redan en egen blogg Ardavan. Men vill du skapa en blogg till som länkar och ger oss uppmärksamhet så är du mer än välkommen att göra det.

Anonym sa...

Jag är inte Ardavan!
Men jag är vän med honom och han är en väldigt vänlig människa,Läkarstuderande i Lund. T.o.m iranska tjejer i SSU påstår det.

Anonym sa...

Hej, här kommer adressen
Besök sidan och glöm inte att skriva in någon kommentar:
http://befriairan.blogspot.com/

Anonym sa...

Makan
Ardavan är medlem i Folkpartiet och har besvarat dina frågor: Vänligen besök hans sida och skriv en kommentar, du kan hans adress.

Besök även min sida i länken ovan.
Nu är vi 3st opposition i Sverige mot regimen i Iran. Just det. Ingen mer badakhlaghi.

Anonym sa...

Vart kom jag in i bilden?

Anonym sa...

Ber om ursäkt ifall jag missuppfattat något men jag trodde det var Makan som var webmaster här som skriver under namnet "friairanvanner"

Hur som helst, jag har nu byggt en blog och jag har länkat till denna sida också. Jag inbjuder er nu samtliga till att besöka och läsa min sajt och skriva en kommentar.

Vi ses där