tisdag, augusti 28, 2007

Ideologen uttalar sig!

Den lilla tidningen Nerikes Allehanda har fått Ahmadinejads uppmärksamhet. För nu har presidenten själv uttalat sig och fördömt tidningens beslut att publicera en karikatyr av Muhammed som rondellhund.

Han anklagade sionister för att ligga bakom publiceringen och menade att det måste vara ett jobb av personer som inte tror på religion. Ahmadinejad menade att sionisterna som är en liten men organiserad rörelse i Europa, arbetar aktivit för att förstöra Europas prestige.

Någon borde fördöma Ahmadinejad för hans idoga och organiserade arbete att skämma ut Iran och iranier..

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej, nej, nej. Jovisst är det vi sionister som ligger bakom, men det är alltså Ahmadinejad som är vår marionett för att få den islamska republiken att framstå som ett jäkla tomteri. Den gode Mahmoud själv är helt ovetande och tror att han gör något bra så klart. En nyttig idiot, med Lenins ord (med betoning på idiot).

Vårt nästa projekt är en drivvedsskulptur föreställande Khomeini som vi tänkte skulle publiceras i Oskarshamns-Barometern. Det gör vi inte så mycket för att skämma ut Iran som för att stödja Swebus. Vi räknar med att islamska kulturföreningar i Närke kommer åka ned och arrangera feta demos på Stora torget i Oskarshamn. Vi får naturligtvis en kickback från Swebus för detta.