onsdag, november 21, 2007

4800 "antisociala element" gripna i Iran

Inte bara Hamas?!

Regimen hävdade idag att man är open för smarbete med alla Palestinska organisationer. Regimen planerar att hålla sitt eget ”fredkonferens” i kontrast till den konferens som USA arrangerar om Palestina. Till den USA sponsrade konferensen är Hamas portförbjuden med Al-fatah, Israel och viktiga stater i mellanöstern kommer att närvara. Iran ser ut att få nöja sig med Hizbollah, Hamas, Syrien och lägre diplomater från omgivningen.

Regimen har länge kritiserat den USA organiserade fredskonferensen som ännu ett ”sionistisk konspiration” som syftar till att länka sionister med muslimer.

Saeed Jalili kollar genom sin kalender…

Ali Larijanis efterträdare Saeed Jalili och Javier Solana håller enligt regimen på att synka sina kalendrar för att hitta mötesdatum.

Det är viktigt att vara social…

Regimen skryter med att man har arresterat 4800 ”antisociala” element för att stärka nationens säkerhet. 31 har dömts till döden, 30 % har dömts till långa fängelsestraff. Det mest anmärkningsvärda (och det helt sjuka att regimen skryter om det) är att hälften av de gripna bara var mellan 17-23 år gamla. De har gripits och åtalats alltifrån “icke-islamisk” klädsel, gått på disco, haft paraboler osv.

Regimen säger också att man kommer att förstärka sina aktiviteter ännu mer inom kort.

Inga kommentarer: