onsdag, augusti 17, 2005

Khameinei + Castro = Sant

De religiösa mullorna i Teheran har kommit överens med de “gudlösa” kommunisterna på Kuba att ge ut ett gemensamt frimärke. Det för att stärka och utöka diktaturernas ”kulturella” samarbete. Mullorna har nyligen ansträngt sig extra mycket för att skapa goda kontakter med Castros regim. Nu signalerar man också för att Iran kommer att vilja utöka sina diplomatiska och ekonomiska band med Castros vän i Venezuela, Hugo Chavez.

Vad gäller frimärket, så ska det bli roligt att se vad motivet blir...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ni nte lämna någon form av referens/länk till var detta rapoorteras? inte för att jag inte tror er, men det vore intressant att läsa mer!

Majed Safaee sa...

Mer om det kan du läsa på regimens egna nyhetsbyrå.....

http://www.irna.ir/en/news/view/line-16/0508162243124144.htm

Bulten i Bo sa...

Rätt, den gudlösa Castro verkar ju inte vara något bra umgänge för mullorna.

Vet ni något om huruvida dom har skickat ut några trevare till företrädarna för den snart bildade islamiska republiken i sitt västra grannland, dvs Irak?

Anonym sa...

Kommunister och muslimska fundamentalister har mycket gemmensamt. Det räcker att titta på svensk vänster som jublar varje gång en muslimsk terrorist lyckas spränga en buss med civila i luften. Castro är säkert inget undantag.

Lubbe Ferrysson

Bulten i Bo sa...

Kommunister och muslimska fundamentalister har mycket gemmensamt.

Ja, i denna delen av världen verkar detta stämma. Både det irakiska kommunistpartiet och de som idag vill upprätta en stat baserad på en islamisk grundlag lovordade ju den amerikanska invasionen av Irak.

Fast det där med att Castro skulle hylla bombare av fortskaffningsmedel, det verkar ju inte stämma. Kolla exempelvis här hör en bloggare till höger skriver om hur både Castro och Chavez försöker ställa en misstänkt flygplanssprängare inför rätta medan en terroristkramande president försöker streta emot.

Fredrik Lindholm sa...

Alla antiliberala krafter förenar sig mot mot allt som är liberalt.
-A Moeller van den Bruck

(Bildbevis.)