måndag, september 24, 2007

Regimen plockar poäng..

Regimen plockade under förra veckan ett par PR-poänger. Först när Ahmadinejad uttryckte en önskan om att besöka ”ground zero” för att visa sin respekt till dem som dog i terrorattentaten 11/9 2001. Han fick nobben av myndigheterna. Det kortet spelade regimen väldigt skickligt speciellt på hemma plan. Ahmadinejads pr-kupp beskrevs på hemma plan som ett tecken på regimens önskan om fred och harmoni mellan länderna, men som avslogs av den store ”satan” som inte ens är redo att ta emot sympatier från Iran.

I det andra fallet så blåste Iran upp en sådan storm mot den franske utrikesminister som sa att ett anfall mot Iran inte kunde uteslutas, att han till slut fick krypa till korset. Först backade han genom att säga att han blev felciterad, sen ringde han upp Larijani och samtalade med denne. Därefter så fick han en inbjudan för att besöka Iran för att bättre förstå landet och regionen.

Annars..

Så kommer nya siffror som säger att närmare 12 miljoner iranier har Internet tillgång och att den siffran beräknas stiga till 30 miljoner i mitten av 2010.

Inga kommentarer: